Werkwijze

Eugene de Jong is tuinontwerper in Noordwijkerhout, in de Bollenstreek. Hij heeft een opleiding tuinontwerpen gevolgd in Boskoop. De groene en bruine kleuren van dit logo staan voor zijn groene vingers.

De tuin van Eugene de Jong in Noordwijkerhout wordt opnieuw opgezet. Graafmachines en scheppen zorgen voor een metamorfose van deze tuin naar een creatief en helder ontwerp.

 

 

 

 

STAP 1
ORIËNTATIE TUINSITUATIE
In een oriëntatiegesprek bespreken we uw tuinsituatie en uw wensen voor de tuininrichting. Hierbij komen tuinstijlen, smaak, wensen, ideeën, verwachtingen, budget en onderhoud aan bod. Ongetwijfeld heeft u al over een aantal onderwerpen nagedacht.

STAP 2
OPDRACHT
Het is mogelijk dat na het oriëntatie gesprek nieuwe of aanvullende wensen bij u zijn opgekomen. Deze zijn op dit moment nog in te brengen.

STAP 3
SCHETSONTWERP
Nadat u opdracht heeft gegeven wordt de tuin zo nodig ingemeten. Aan de hand van de verkregen informatie wordt er een schetsontwerp gemaakt. Dit schetsontwerp zal daarna met u worden besproken. Eventuele aanpassingen worden verwerkt zodat er een definitief schetsontwerp ontstaat.

STAP 4
DEFINITIEF TUINONTWERP
Het schetsontwerp wordt nader uitgewerkt. Afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken worden materialisatie, beplantingsplan, meubilair, verlichting en begroting in deze fase meegenomen.

STAP 5
TUINAANLEG
Met het definitief tuinontwerp bent u vrij om bij elke hovenier een offerte aan te vragen. Voor het gewenste eindresultaat kan ik hierbij behulpzaam zijn.